Política de privacitat

L’objecte d’aquesta política de protecció de dades és regular el tractament que fa PAF (Productors Associats de Fonogrames) de les dades de caràcter personal que recull al seu lloc web.

Responsable del tractament de les dades

El responsable del tractament de les dades personals recollides al web pafcat.cat és:

PAF (Productors Associats de Fonogrames)
Ronda del Guinardó, 59 bis, baixos
08024 Barcelona
(+34) 932 849 516
paf@paf.cat

Finalitat del tractament de les dades

La recollida i el tractament de les dades personals que subministreu a pafcat.cat per diferents formularis de contacte es fan d’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades, i amb l’única finalitat de proporcionar-vos el servei que ens sol·liciteu.Les dades personals que hàgiu lliurat es tractaran únicament amb la finalitat de què vau ser informats i que vau autoritzar. Les vostres dades no seran cedides a tercers.

La base legal per al tractament de les vostres dades és l’execució dels serveis que ens heu sol·licitat i heu autoritzat expressament. En cap cas no es prendran decisions automatitzades a partir de les vostres dades.

Els usuaris ens subministreu les dades de manera voluntària, sent informats de l’ús i el tractament que se’n fa. Tota la informació que faciliteu ha de ser veraç. L’usuari és l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que faci. PAF (Productors Associats de Fonogrames) es reserva el dret a excloure dels serveis a tot usuari que hagi facilitat dades falses, sens perjudici de les altres accions que procedeixin en dret.

Els vostres drets en facilitar-nos les dades personals

En qualsevol moment podeu sol·licitar i obtenir informació sobre la manera i la finalitat amb les quals tractem les vostres dades.

Podeu exercir els drets següents:

Amb aquesta finalitat, ens podeu escriure indicant-nos quin dret voleu exercir (accés, rectificació, supressió, oposició o portabilitat de les dades), adjuntant una còpia del DNI, a:

PAF (Productors Associats de Fonogrames)
Ronda del Guinardó, 59 bis, baixos
08024 Barcelona

o bé a l’adreça de correu electrònic paf@paf.cat

Informació addicional sobre el tractament de dades personals

Per a més informació sobre el tractament de dades personals que duu a terme PAF (Productors Associats de Fonogrames), us podeu posar en contacte amb el Delegat de Protecció de Dades a l’adreça de correu electrònic  paf@paf.cat, o per correu postal:

PAF (Productors Associats de Fonogrames)
Ronda del Guinardó, 59 bis, baixos
08024 Barcelona

Galetes

Una galeta (cookie) és un fitxer que es descarrega en un ordinador en accedir a determinats llocs web. Les galetes permeten a un lloc web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la manera com utilitzi el seu equip, poden permetre reconèixer l’usuari. Les galetes s’associen únicament a un usuari anònim i el seu ordinador o dispositiu, i no proporcionen referències que permetin identificar-ne les dades personals.

pafcat.cat utilitza galetes dels tipus següents:

Les galetes analítiques de tercers que utilitza pafcat.cat són les de Google Analytics: galetes analítiques que recullen informació del trànsit i el comportament dels usuaris al web de manera anònima. L’ús de les galetes de tercers és subjecte a les polítiques de privacitat pròpies d’aquests tercers. La instal·lació de galetes es fa sempre que l’usuari en doni l’autorització al seu navegador. L’usuari sempre pot, si ho considera convenient, activar les opcions del navegador per a refusar la instal·lació de galetes.

Presentació de reclamacions

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (www.apdcat.cat) és l’organisme supervisor que vetlla pel compliment de la legislació de protecció de dades a l’Administració pública catalana. Si considereu que el Parlament ha incomplert algun dels preceptes establerts per aquesta normativa, us hi podeu dirigir per a interposar-hi una reclamació.