A Catalunya som més de 100 productors de fonogrames. Som els principals impulsors del talent musical català i malgrat tot la majoria no tenim l'oportunitat d'influir en les polítiques culturals que ens afecten.

Aquesta és la raó per la qual fundàrem la PAF, en 2017, per la necessitat de participar en el desenvolupament del sector discogràfic i perquè no es planifiqui sense escoltar la nostra veu.

Som una associació oberta a tots els productors que treballin amb artistes catalans, independentment de la seva procedència o llengua. Un organisme plural en el qual tots els estils i propostes que generin propostes actuals i atractives seran sempre benvinguts, independentment del seu volum.

Treballem per a difondre les produccions catalanes i aconseguir que els mitjans també ho facin per tal què el públic pugui descobrir-los, atorgant-los el reconeixement que mereixin. També fomentem la relació amb altres disciplines culturals i estem integrats integrada a l’Acadèmia Catalana de la Música per avançar de manera conjunta amb altres associacions.

La ‘nostra música’ és per a tots els ciutadans, cal cuidar-la com un bé cultural, socia l i personal.

Cargando …