Raó de ser

A Catalunya hi han més de 100 productors de fonogrames i la majoria no tenen l’oportunitat de fer arribar la seva veu sobre les polítiques culturals que els afecten a través del sector.

 

És per això que veient la necessitat de participar en el desenvolupament del sector discogràfic i que ningú el planifiqui sense que puguem opinar, el febrer del 2017 es va fundar la PAF, oberta a totes les productores que treballin amb artistes catalans, independentment de la seva procedència, volum o llengua.

 

Entre altres objectius, la PAF treballarà per difondre les produccions fonogràfiques catalanes i aconseguir, entre altres, que els mitjans públics també ho facin oferint les mateixes oportunitats i en tots els estils, de manera que sigui el públic qui pugui descobrir-les i els atorgui el reconeixement que els pertoca.

 

La PAF fomentarà igualment la interrelació entre la música i altres disciplines culturals, integrada a l’Acadèmia Catalana de la Música per avançar de manera conjunta amb la resta d’associacions.

 

Els productors fonogràfics som uns dels principals impulsors del talent català. Ens hem reunit amb els mitjans de comunicació i ens hem posat a la seva disposició per crear un organisme més plural que reculli tot tipus d’estils i propostes que generin una dinàmica actual i atractiva.

 

La ‘nostra música’ és per a tots els ciutadans, cal cuidar-la com un bé cultural, socia l i personal.